AFG, uw verzekeringsadviseur voor de regio Hoofddorp e.o.

U wilt advies over verzekeringen in de regio Hoofddorp? AFG heeft jarenlange ervaring en is onafhankelijk adviseur voor alle soorten verzekeringen. Wij geven advies over het afsluiten van een nieuwe verzekering maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor advies over uw lopende verzekeringen.

Zelf berekenen en afsluiten

U kunt bij ons direct online uw verzekering afsluiten, of dit nou gaat om bijvoorbeeld een autoverzekering, uitvaartverzekering of bedrijfsverzekering. Wij bieden ook pakketten aan waarin diverse verzekeringen zijn samengevoegd, dit levert u aantrekkelijke korting op.

Bedrijfsverzekering

Zowel grote bedrijven, MKB als ZZP-ers zijn bij AFG aan het juiste adres voor hun bedrijfsverzekering. Wij komen graag bij u langs om voor u het best passende pakket voor uw bedrijf samen te stellen.

Persoonlijk advies over verzekeringen

U bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een adviesgesprek inzake uw verzekeringen. Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken en wij zorgen voor koffie met wat lekkers. Uiteraard vindt onze verzekeringsadviseur het ook geen probleem om bij u langs te komen voor advies. U mag zelf aangeven op welk tijdstip u dit wenst, voor ons is een afspraak in de avond ook helemaal geen probleem.

Autoverzekering

De meest afgesloten verzekering is de autoverzekering, wij hebben hiervoor dan ook aantrekkelijke premies. Om direct de premie te berekenen voor uw autoverzekering klikt u hier. Uiteraard kunt u ook de premie berekenen voor alle andere verzekeringen.

Webcamadvies

Wilt u wél persoonlijk advies maar liever geen bezoek van een verzekeringsadviseur of bij ons op kantoor langskomen. Maak dan gebruik van onze dienst “webcamadvies”. U maakt een afspraak met één van onze verzekeringsadviseurs en deze voorziet u via de webcam van advies. Ook webcamadvies doen wij wanneer dit u het beste uit komt, dus ook ’s avonds.