AFG, uw hypotheekadviseur voor de regio Haarlem e.o.

U bent op zoek naar een hypotheekadviseur in de regio Haarlem? AFG heeft jarenlange ervaring en is onafhankelijk adviseur voor alle soorten hypotheken. Wij geven advies over het afsluiten van een nieuwe hypotheek maar u bent bij ons ook aan het juiste adres om uw hypotheek over te sluiten.

Persoonlijk hypotheekadvies voor alle soorten hypotheken

U bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een adviesgesprek inzake uw hypotheek. Uiteraard vindt onze hypotheekadviseur het ook geen probleem om bij u langs te komen voor hypotheekadvies. U mag zelf aangeven op welk tijdstip u dit wenst, voor ons is een afspraak in de avond ook helemaal geen probleem.

Webcamadvies

Wilt u wél persoonlijk hypotheekadvies maar liever geen bezoek of bij ons op kantoor langskomen. Maak dan gebruik van onze dienst “webcamadvies”. U maakt een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs en deze voorziet u via de webcam van advies. Ook webcamadvies doen wij wanneer dit u het beste uit komt, dus ook ’s avonds.

Execution Only hypotheek

U kunt uw hypotheek ook aanvragen zonder hypotheekadvies. U zoekt dan zelf informatie over de producten en de mogelijkheden. U bepaalt dan ook zelf welke hypotheken u wilt afsluiten of hoe u uw bestaande hypotheken wilt wijzigen. Bedenk wel dat u heel goed geinformeerd moet zijn en ook zelf de risico's voor de lange termijn moet kunnen inschatten. Of uw kennis op peil is test u met de wettelijk verplichte kennis- en ervaringstoets. Heeft u deze goed doorlopen? Dan kunt u zonder advies uw hypotheekofferte aanvragen.